Couscoussallad med grön sriracha och mandel

    Av Kristin Åhlander

    4 portioner En mättande sallad med fräsch hetta. Ät som den är eller ha som tillbehör. En perfekt smakboost på buffén.

     

    1. Koka couscousen enligt anvisningen
    2. Blanda alla ingredienser till en god sallad.
    3. Avsluta med grön sriracha för mer hetta.

    Ingredienser

    • 2 dl couscous, tillagad enligt anvisning
    • 1 st fänkål, tunt hyvlad
    • 4 st salladslök, hackade
    • 4 msk dill, hackad
    • 1 dl mandel, gärna marcona, rostade
    • 0,5 dl mandelolja rostad, WGS
    • 3 msk champagnevinäger WGS
    • 2 msk grön sriracha

    Produkter i Couscoussallad med grön sriracha och mandel

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”