- Blanda gelatinet med vattnet och ställ åt sidan. Blanda passionfruktspurén med glukosen och hetta upp till ca 80⁰C. Rör ofta.
- Medan du värmer upp purén, hacka Valrhona Passionfruit Inspiration och värm försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn som när du smälter vit choklad. Om du värmer i mikron, ta ut skålen och rör i chokladen då och då så att den smälter jämnt och inte blir för varm.
- När purén är het, tillsätt det uppblötta gelatinet och rör om tills det smält och purén är slät.
- Häll lite av den heta purén över den smälta Valrhona Passionfruit Inspiration-massan och mixa genast med stavmixer. Fortsätt att hälla över lite i taget och mixa tills du får en slät, ljusgul crème. Fortsätt att mixa i den kalla grädden lite i taget.
Ingredienser
- 170 g passionsfruktspuré
- 8 g glukos
- 5 g gelatin
- 25 g vatten för gelatinet
- 310 g Valrhona Inspiration Passionsfrukt
- 330 g grädde