Crème på Valrhona Inspiration Passionsfrukt

    Av Valrhona

    En slät kräm med frisk passionsfruktssmak att använda som fyllning i tårtor, på kex till afternoon tea, eller spritsa som dekoration på desserter, kakor och cup cakes.

    1. Blanda gelatinet med vattnet och ställ åt sidan. Blanda passionfruktspurén med glukosen och hetta upp till ca 80⁰C. Rör ofta.
    2. Medan du värmer upp purén, hacka Valrhona Passionfruit Inspiration och värm försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn som när du smälter vit choklad. Om du värmer i mikron, ta ut skålen och rör i chokladen då och då så att den smälter jämnt och inte blir för varm.
    3. När purén är het, tillsätt det uppblötta gelatinet och rör om tills det smält och purén är slät.
    4. Häll lite av den heta purén över den smälta Valrhona Passionfruit Inspiration-massan och mixa genast med stavmixer. Fortsätt att hälla över lite i taget och mixa tills du får en slät, ljusgul crème. Fortsätt att mixa i den kalla grädden lite i taget.

    Ingredienser

    • 170 g passionsfruktspuré
    • 8 g glukos
    • 5 g gelatin
    • 25 g vatten för gelatinet
    • 310 g Valrhona Inspiration Passionsfrukt
    • 330 g grädde