- Blanda havregryn, frön, mandel och kardemumma i en bunke.
- Blanda samman rapsolja, äppelmust, honung och salt.
- Slå honungsblandningen över de torra ingredienserna och blanda väl.
- Rosta i ugn på 175°C till lätt gyllene färg. Rör emellanåt för jämn rostning.
- Gå i med kokos och rosta vidare tills kokosen fått en lätt rostad färg.
- Låt svalna och blanda därefter ner sultanrussin och krisp.
Ingredienser
1 plåt
- 250 g havregryn
- 30 g rapsolja
- 2 msk honung
- 30 g solroskärnor
- 50 g pumpakärnor
- 100 g äppelmust
- 30 g kokoschips
- 25 g mandelsplit
- 1 tsk kardemummakärnor, grovkrossade
- 1 dl sultanrussin
- 0,5 dl hallonkrisp, Sosa
- 0,5 dl passionsfruktkrisp, Sosa
- 3 g salt
Produkter i Granola med frön, hallon och passion
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”