- 
Torsk
Rimma torsken i en 10% saltvattenlag, rör om tills saltet löst sig. Lägg i torsken ca 10 minuter. Lyft ur den och dela i ca 70 g portioner. Lägg 1 tsk smör per bit och vakuumförpacka varje bit.
 - 
Consommé
Gör juice på tomaterna i en juicemaskin. Blanda juicen med buljongen och sjud tills det nästan kokar. Sila genom en silduk tills den är klar i färgen. Smaka upp med vinäger och salt.
 - 
Olja
Mixa allt i en thermomixer på 70°C till en grön färg och sila genom en silduk.
 - 
Garnering
Fräs på spenaten hastigt i smör, häll av på en släng. Garnera med blad och skott.
 
Ingredienser
Torsk
- 400 g torskrygg
 - 1 liter vatten
 - 10 g salt
 - smör
 - salt
 - vaccpåse
 - cirkulator
 
400 g torskrygg 1 liter vatten 10 g salt smör salt vaccpåse cirkulator Consommé
- 500 g röda cocktailtomater
 - 0,5 liter grönsaksbuljong
 - sherryvinäger
 - salt
 
Gräslök/spenatolja
- 2 dl rapsolja
 - 50 g gräslök
 - 50 g spenat
 
Garnering
- babyspenat
 - blad och skott
 - smör