4 pers
- Koka quinoan enligt anvisning.
- Blanda olivolja, hallonvinäger och koreanska chiliflingor.
- Häll sedan över övriga ingredienser och blanda till en härlig sallad.
Ingredienser
- 2 dl svart quinoa, rostade och sedan kokade i salt vatten
- 150 g Fetaost
- 0,5 dl Rostade Piemonte hasselnötter
- 1 dl Sojabönor eller vad som finns i säsong
- 2 Rödlökar, skivade
- 4 dl späda gröna blandade blad (Spenat, ruccola mangold etc)
- 1 dl färska björnbär eller hallon
- 4 msk Olivolja Arbequina
- 3 msk Hallonvinäger
- 1 msk Koreanska chiliflingor
- Läsösalt
Produkter i Svart quinoa med hasselnötter och hallonvinäger
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”