- Ta bort de hårda kanterna på brieosten. Kör osten med vanilj och färskost i en mixer tills den är helt jämn och krämig i konsistensen. Rör ner kamotpeppar och lägg osten i en spritspåse.
- Spritsa den silkiga osten i strutar, toppa med tryffelhonung och pudra över lite rödbetspulver.
Kombineras med fördel tillsammans med en Champagne i fylligare och smakrikare stil med frisk syra. Exempelvis Charles Heidsieck Brut Réserve. Artnr: 77522
Ingredienser
- 200 g brieost
- 50 g färskost (typ Philadelphia)
- 1 knivsudd vanilj
- 1 krm nystött kamotpeppar
- ministrutar, La rose noir
- tryffelhonung
- rödbetspulver, Sosa
Produkter i Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”