Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver

    Av Matlagerskan

    Silkeslen crème av brie med lyxig smak av tryffel i våra smidiga och goda strutar från La Rose Noire. En lika enkel som festlig liten rätt – perfekt till glöggfesten eller nyårsminglet! Kombineras med fördel tillsammans med en Champagne i fylligare och smakrikare stil med frisk syra. Exempelvis Charles Heidsieck Brut Réserve. Artnr: 77522

    1. Ta bort de hårda kanterna på brieosten. Kör osten med vanilj och färskost i en mixer tills den är helt jämn och krämig i konsistensen. Rör ner kamotpeppar och lägg osten i en spritspåse.
    2. Spritsa den silkiga osten i strutar, toppa med tryffelhonung och pudra över lite rödbetspulver.

    Kombineras med fördel tillsammans med en Champagne i fylligare och smakrikare stil med frisk syra. Exempelvis Charles Heidsieck Brut Réserve. Artnr: 77522

    Ingredienser

    • 200 g brieost
    • 50 g färskost (typ Philadelphia)
    • 1 knivsudd vanilj
    • 1 krm nystött kamotpeppar
    • ministrutar, La rose noir
    • tryffelhonung
    • rödbetspulver, Sosa

    Produkter i Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”