- Rosta pepparkornen, alla utom den fermenterade pepparn, i en torr stekpanna 2 min.
- Häll på 4 msk vatten och koka ihop 1 min låt svalna.
- Blanda ihop alla ingredienser och låt stå minst ett dygn.
Ingredienser
- 2 dl creme fraiche
- 20 st kampotpeppar röd
- 20 st tellicherrypeppar
- 10 st cumeopeppar
- 2 msk fermenterad kampotpeppar
- 1 msk kryddpeppar
- 1 tsk dijonsenap
- 1 tsk sellerisalt
- 2 tsk sherryvinäger
- dill och gräslök hackad
- 1 paket 5-minutersill
Produkter i Werners pepparsill
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”