52 artiklar
    Utbildning

    Valrhona training program 2024

    Utbildning

    Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Albert Jofre från Sosa  

    Utbildning

    Nordisk sushi och sashimi, kurs med Frida Ronge

    Utbildning

    Kvinnor som vill tävla inom gastronomi

    Utbildning

    Glasskurs med Tony Olsson

    Matnyttigt

    Pepparskola

    Utbildning

    Tävlingsmatlagning – ett vinnande koncept

    Utbildning

    Pralinkurs med Fredrik Borgskog

    Utbildning

    Japansk matlagning med en modern nordisk touch, kurs med Saori Ichihara

    Utbildning

    Vegan pastry masterclass med Toni Rodríguez

    Utbildning

    Plated dessert, kurs med Fredrik Borgskog

    Utbildning

    Valrhona Northern Europe trainings

    Utbildning

    Kreativt skapande, färg och form, dessertkurs med Annie Hesselstad & Fredrik Borgskog 

    Utbildning

    Snacks, garnityr och tillbehör, kurs med Jimmi Eriksson “FULLBOKAD”

    Utbildning

    Sosa online training

    Mässor och event

    Kvinnor i branschen som vill tävla

    Utbildning

    Total Kreativitet – det positiva ovetandet, kurs med Stefan Ekengren “FULLBOKAD”

    Utbildning

    Glass, gelato och tillbehör, kurs med Tony Olsson “FULLBOKAD”

    Utbildning

    Plated dessert, kurs med David Vidal “FULLBOKAD”

    Utbildning

    Tårtor och Bakelser, kurs med Fredrik Borgskog “FULLBOKAD”

    Utbildning

    Dessert och petit four kurs med Kasper Kleihs

    Utbildning

    Sosa online class 7/9

    Utbildning

    Allt du behöver veta om chokladmousse

    Utbildning

    Vårens utbildningar med Werners Education

    Utbildning

    Pastrystjärnan Antonio Bachour gör det igen, levererar en Pastry masterclass i världsklass

    Reportage

    Chefskonditor Antonio Bachour kommer tillbaka till Sverige!

    Utbildning

    Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa

    Utbildning

    Inspiration och smakprovning med Salsus kock Øyvind Hjelle

    Utbildning

    Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa, 5-6 november.

    Utbildning

    Report, Werners Education trip to Sosa 23-26 April 2019

    Utbildning

    Glasskurs med världsmästaren i glass Christophe Domange

    Utbildning

    Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur

    Utbildning

    Glass och sorbet med världsmästaren i glass, Christophe Domange, 2-3 april 2019

    Utbildning

    Tårtor till fest med Jennie Elmerfors

    Utbildning

    Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019

    Utbildning

    Konditori – kalkylering & hantverkskvalitet, 14-15 maj 2019

    Utbildning

    Vårens utbildningar 2019

    Utbildning

    Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur, 19-20 mars 2019

    Utbildning

    Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson

    Reportage

    Succéveckan med Antonio Bachour

    Pressmeddelande

    Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour

    Utbildning

    Moderna Klassiker med Patrik Fredriksson

    Utbildning

    “Älska bullar och bakning” med Daniel Lindeberg

    Utbildning

    Sosa workshop i Köpenhamn

    Utbildning

    Fika- Afternoon Tea- Gateau de Voyage med Luke Frost

    Utbildning

    Kreativitet och lekfullt med Fredrik Borgskog och Jesper Johansson

    Utbildning

    Moderna Smaker med Fredrik Borgskog

    Utbildning

    Sockerskulptur och tävlingsdekorer till tårtor med chefskonditor Frida Leijon