Nyheter från Werners
Nu är vi igång med det nya året och har flera spännande och goda nyheter som lanseras idag. En helt ny produkt från Valrhona, Oabika- kakaofruktsjuicekoncentrat. En väldigt spännande produkt med fantastisk smak och textur, och bra att använda hela frukten, inte bara bönorna. Vi lanserar även Valrhonas chokladkakor i ny förpackning och med två nya smaker, de otroligt populära ramenbuljongerna från Salsus kommer nu även i en mindre förpackning samt en rödvinsås. Från Sosa har vi också en ny produkt, naturfoam som är grym för att skapa veganska skum. Sist men inte minst kommer våra goda balsamvinägrar nu i en ny förpackning. Här nedan ser ni alla nyheter och i vår webbshop kan du givetvis beställa, eller om du hellre vill kontakta vår säljavdelning innesalj@wgs.se | 0511-177 99
Valrhona Oabika
Oabika är ett kakaofruktjuicekoncentrat, tillverkat av det vita fruktköttet som skyddar bönorna i kakaoskidan. Dess nyanserade aromatiska profil som pendlar mellan fruktiga och syrliga toner, tillsammans med den sirapsliknande konsistensen och bärnstensfärgade färgen gör den till en exceptionell ingrediens för alla konditorer.
Recept och produktblad från Valrhona>>
Nya chokladkakor från Valrhona
Valrhonas smaksatta chokladkakor är eleganta i smaken med Grand cru-choklad och lyxig smaksättning som exempelvis hasselnötter, kanderad apelsinskal, och crunchy pearls i perfekt balans med vald choklad. Nytt för i år är att Valrhona har ändrat storleken från 85 g till 120 g, och i samband med detta har de även tagit fram två magiska nyheter, Bahibe/Almond och Dulcey/Coffee. Ja ni hör ju att det är sorter man inte vill missa.
För att se hela sortimentet klicka här>>
Salsus Ramenbuljonger i ny förpackning
Från SALSUS kommer nu Ramenbuljonger i mindre förpackning (500 ml), som alternativ till de större förpackningarna (1 liter). Tillverkade av färska ben, grönsaker, kryddor och ingredienser inspirerande från Japan. Fria från MSG (natriumglutamat) och GMO (genetiskt modifierade organismer). Ramenbuljongerna är färdig att användas, bara tillsätt dina favoritgrönsaker och valfritt protein.
Salsus rödvinssås
Nu lanserar vi en färdig rödvinssås från Salsus. Rik och smakfull rödvinssås gjord på reducerad nötbuljong och rött vin och smör. Väldigt god rödvinssås som ger dig möjlighet till en bra genväg i köket.
Naturfoam från Sosa
Med Naturfoam kan man bla skapa veganska skum, skum med upp till 50% fettinnehåll och även skum innehålland.
Werners Balsamvinäger
Vår vinäger har prodcerats i Italien i över tre generationer med passion och kunskap, i det outtröttliga sökandet efter bästa möjliga kvalitetsprodukt. En historia som började för mer än 120 år sedan.
Druvmusten har precis den rätta aromen och konsistensen som ger vår balsamvinäger från Modena dess unika doftnoter. Vår vinäger produceras enligt traditionella metoder och högsta kvalitetsstandard.