Nu lanserar vi flera nya produkter som berikar vårt sortiment.

  Peppar med karaktär

  Vi lanserar två av våra favoriterpepparsorter i ny smak; rökt tellicherrypeppar och timutpeppar med hallon.

  Tellicherrypeppar rökt>>

  Timutpeppar med hallon>>

  Lyxiga chips från Plantin

  I hjärtat av de tre främsta tryffelmarknaderna Richerenches, Carpentras och Valreas i Provence har Plantin sitt säte. Kvalitet och exklusivitet är alltid i fokus vilket genomsyrar hela sortimentet, som består av tryffel och svamp, allt från färsk till torkad och oljor. Nu lanserar Plantin även lyxiga och goda chips i tre olika smaker; tryffel, tryffel och provensalska örter och skogssvamp.
  De goda chipsen med bara tryffel finns även i påsar om 40 g som passar perfekt i barer och på hotell.

  Ljuvliga desserter i glas från Bindi

  Våra glasdesserter från Bindi är goda, vackra desserter som levereras frysta och är bara att tina och servera. Perfekt när tiden är knapp och du inte vill tumma på kvaliteten. De nya smakerna är Crema catalana espresso, vanilj och citron samt mandel.

  Crema Catalana Espresso>>
  Vanilj & Citron>>
  Mascarpone & mandeldessert>>

  Smakrik buljong från Salsus, nu i mindre förpackning

  Våra buljonger från Salsus är genuina och god, tillagade på norska råvaror och enligt konstens alla regler. Så nära en egengjord buljong du kan komma. Nu lanserar vi samma goda buljonger i en mindre förpackning om 500 ml.

  Salsus Home Chef>>

  Naturlig hummerfond från Salsus

  En till nyhet från Salsus är hummerfond. Salsus hummerfond är kokt på vildfångad kanadensisk hummer, smaksatt med vitt vin, grönsaker och örter. 100% naturlig.

  Hummerfond 1 l>>

  Kallpressad olivolja smaksatt med vårlök

  Våra populära naturligt smaksatta olivoljor har fått sällskap av en ny stjärna; Olivolja smaksatt med vårlök.
  Kallpressad olivolja som traditionsenligt pressas av kvarnstenar i granit. Oljan smaksätts med färsk vårlök. Smaken ä fruktig med en mild smak av lök vilket gör att den passar till bl.a. soppor, såser, risotto, potatis och kött.

  Spansk ekologisk olivolja

  Ekologisk olja gjord på Arbequina och Cornicabraoliver bjuder på en intensiv fruktighet och en balanserad beska med en viss kryddighet. Smaker av tomat, ruccola, endive, avokado, grön mandel och grönt äpple återfinnes. Oliverna odlas på 900 m höjd i Cuenca.

  Olivolja ekologisk>>

  Ljuvlig svensk honung

  Strax utanför Falköping i Västergötland ligger biodlingen Honung & Grönt. Företaget drivs av de båda makarna Linn och Bengt Andersson. Verksamheten har pågått i över 30 år och har successivt vuxit till att idag omfatta större volymer och fler honungssorter. Linn och Bengt är riktiga eldsjälar som verkligen brinner för sin verksamhet och sätter stor stolthet i att kunna leverera honung till sina kunder året om.
  Vi kan stolt meddela att vi nu har en del av det fina sortimentet hos oss.

  Svensk honung>>
  Svensk honung flytande>>
  Klöverhonung>>
  Ljunghonung>>
  Bipollen>>

  Valrhona Hukambi 53% – mörk mjölkchoklad

  Valrhona lanserar sin första “Ombré”-choklad – Hukambi 53%, en mörk mjölkchoklad med kakaobönor från Brasilien.

  Hukambi 53% i korthet:
  – Tack vare sin kombination av brasiliansk kakao, fransk mjölk och madagaskisk vanilj, smälter denna choklads kraftfulla kakaosmak vackert med sina mjukare mjölkegenskaper.

  – Denna bittra men subtilt söta choklad erbjuder överraskande toner av frukt och mördegskaka, vilket skapar helt nya smaksensationer.

  – Den tar dig med på en upptäcktsresa runt en ny aromatisk värld.

  Valrhona Hukambi 53%>>