Full fart mot våren, och vi har utökat vårt sortiment med nya härliga produkter. Vi har bland annat en ny leverantör, Bouteville, som har lagrad soja, rökig vitvinsvinäger och fatlagrad balsamvinäger.

  Bouteville

  I hjärtat av Cognac-vingårdarna i Grande Champagne, är Baume de Bouteville stationerat. De driver en hantverksmässig Charente gastro-nomisk produktion som producerar balsamico gjord direkt av druvjuice skördad i de bästa vingårdarna och lagrad på konjakfat av hög kvalitet.

  Nu lanserar tre nya produkter, lagrad soja, rökig vinäger och en fatlagrad balsamvinäger:

  Soja fatlagrad 20 cl>>
  Vinäger rökig 20 cl>>
  Balsamvinäger Reserve nr.10 20 cl>>

  Cheesecake San Sebastian 20×95 g

  En ikonisk dessert i portion från den baskiska regionen San Sebastian. Gjord av bara nio högkvalitativa ingredienser, för att säkerställa att receptet förblir troget originalversionen. Utöver en karamelliserad topp har den också en härligt krämig konsistens. Gå till produkt>>

  Potatisvåffla 48×85 g

  Potatisvåfflan är idealisk som tillbehör till kött, fisk eller som vegetarisk rätt. Tack vare dess mångsidiga användning kan den med fördel användas som en bas för otaliga toppings, tex med skagenröra, lax eller varför inte löjrom och serveras som en förrätt. Bara fantasin sätter gränser. Potatisvåfflan är lätt smaksatt med lök, gräslök, salt och peppar. Gå till produkt>>

  Chokladfondant

  En klassisk chokladfondant med tydlig chokladkaraktär.
  Finns nu i två olika storlekar 60 g och 100 g.

  Chokladfondant 20×100 g>>
  Chokladfondant 40x60g>>

  Glutenfri och veganska skal

  Nu lanserar vi ett nya runda skal från La Rose Noire som är både veganskt och glutenfritt. Bakade med naturliga ingredienser. Skalen har neutral smak, tillverkade av bovete. Kan med fördel användas till både söta och salta fyllningar. Förpackade i biologiskt nedbrytbara brickor, allt i linje med LA ROSE NOIREs GO GREEN-initiativ. Finns i två olika storlekar:

  Skal runt 32×17 mm 210st VEGAN/GF >>
  Skal runt 51×17 mm VEGAN/GF >>