Vinägrett på rödvinsvinäger
- Blanda alla ingredienser och låt stå, gärna någon timme innan serveringen
- Vid servering: Öppna ostronet och häll på vinägretten
Kamalmansivinägrett
- Blanda vinäger, vatten och chiliflingor, låt stå en stund.
- Vid servering: Öppna ostronet häll på en skred vinägrett och strössla crispy chili in oil och krossade chiliflakes på.
Minus8 ostron
- Öppna ostronen, lägg en sked med vinäger på varje ostron och strö lite salt på. Klart!
Ingredienser
Vinägrett på rödvinsvinäger
- 0,5 dl Cabernet Sauvignonvinäger
- ¼ dl vatten
- 1 tsk cassonade, rörsocker
- 2 nypor havssalt, Läsö
- 2 st schalottenlök, finhackad
- Sao tomé eller annan smakrik svartpeppar
Kamalmansivinägrett
- 0,5 dl kalamansivinäger
- ¼ dl vatten
- 2 nypor krossade chiliflingor
- 2 nypor havssalt, Läsö
- 1 msk crispy chili in oil
- rostade sesamfrön
Minus8 ostron
- 3 msk L8 harvest vinäger
- 2 nypor havssalt, Läsö