- Häll av och skölj jackfruiten. Koka i vatten med en grönsaksbuljongtärning. Häll av och blanda med ssamjangsåsen i en ugnsform.
- Baka av jackfruiten på 220°C i 20 minuter
- Ånga bröden i en ångkorg.
- Montering: Lägg jackfruit, grönsaker och kimchi i ett bröd. Toppa med majonnäs gochujangsås, sesamfrön och koreanska chiliflakes.
Ingredienser
4 personer
- 8 st steamed bao buns
- 2 burkar jackfruit
- 1 dl ssamjangsås
- 1 burk kimchi
- 5 msk gochujangsås
- 4 msk chilirostade sesamfrö
- 4 nypor koreanska chiliflingor
- vegansk majonnäs smaksatt med gochujangsås eller koreanska chiliflingor
- grönsaker t.ex. böngroddar, salladslök, picklad gurka, koriander
Produkter i Veganska bao buns
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”