Veganska bao buns

    Av Werners Gourmetservice

    Fylld med ssamjangbakad jackfruit, kimchi, primörer, gochujangsås, vegansk chilimajonnäs samt chilirostade sesamfrön och koreanska chiliflakes.

    1. Häll av och skölj jackfruiten. Koka i vatten med en grönsaksbuljongtärning. Häll av och blanda med ssamjangsåsen i en ugnsform.
    2. Baka av jackfruiten på 220°C i 20 minuter
    3. Ånga bröden i en ångkorg.
    4. Montering: Lägg jackfruit, grönsaker och kimchi i ett bröd. Toppa med majonnäs gochujangsås, sesamfrön och koreanska chiliflakes.

    Ingredienser

    4 personer

    • 8 st steamed bao buns
    • 2 burkar jackfruit
    • 1 dl ssamjangsås
    • 1 burk kimchi
    • 5 msk gochujangsås
    • 4 msk chilirostade sesamfrö
    • 4 nypor koreanska chiliflingor
    • vegansk majonnäs smaksatt med gochujangsås eller koreanska chiliflingor
    • grönsaker t.ex. böngroddar, salladslök, picklad gurka, koriander

    Produkter i Veganska bao buns

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”