Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza

    Av Fredrik Andersson

    Anklårsbulgogi

    1. Plocka ned anklåret i en kastrull. Vänd runt med såsen. Vänd i koreanska chiliflingor.
    2. Värm sakta såsen så att den får koka in i köttet.

    Gochujang-majonnäs

     

    1. Rör ihop alla ingredienser till slät konsistens.
    2. Smaka upp med salt.

    Marinerade böngroddar

    1. Vänd runt i en bunke så att allt blandas.

    Krispiga gyoza

    1. Lägg i ett tacojärn och fritera i 180gradig fritösolja i ca 2 minuter. De ska bli helt krispiga.

    Toppings

    1. Hacka koriander.
    2. Häll av kimchin och hacka kimchin grovt.
    3. Fördela sedan i gyozaskalen.

     

    Ingredienser

    Anklårsbulgogi

    • 4 st confiterade anklår artnr 60130
    • 1,5 dl bulgogimarinad artnr 996
    • 1 tsk koreanska chiliflingor artnr 386

    Gochujang-majonnäs

    • 2 dl kewpie majonnäs
    • 2 msk gochujang artnr 1902
    • salt

    Marinerade böngroddar

    • 3 dl böngroddar
    • 1 msk sesamolja artnr 741
    • 1 msk chilirostade sesamfrön artnr 781

    Krispiga gyoza

    • 30 st gyozaark artnr 760

    Toppings

    • 2 dl koriander
    • 3 dl kimchi + kimchispad artnr 123

    Produkter i Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”