Anklårsbulgogi
- Plocka ned anklåret i en kastrull. Vänd runt med såsen. Vänd i koreanska chiliflingor.
- Värm sakta såsen så att den får koka in i köttet.
Gochujang-majonnäs
- Rör ihop alla ingredienser till slät konsistens.
- Smaka upp med salt.
Marinerade böngroddar
- Vänd runt i en bunke så att allt blandas.
Krispiga gyoza
- Lägg i ett tacojärn och fritera i 180gradig fritösolja i ca 2 minuter. De ska bli helt krispiga.
Toppings
- Hacka koriander.
- Häll av kimchin och hacka kimchin grovt.
- Fördela sedan i gyozaskalen.
Ingredienser
Anklårsbulgogi
- 4 st confiterade anklår artnr 60130
- 1,5 dl bulgogimarinad artnr 996
- 1 tsk koreanska chiliflingor artnr 386
Gochujang-majonnäs
- 2 dl kewpie majonnäs
- 2 msk gochujang artnr 1902
- salt
Marinerade böngroddar
- 3 dl böngroddar
- 1 msk sesamolja artnr 741
- 1 msk chilirostade sesamfrön artnr 781
Krispiga gyoza
- 30 st gyozaark artnr 760
Toppings
- 2 dl koriander
- 3 dl kimchi + kimchispad artnr 123
Produkter i Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”