Baskisk cheesecake
- Tina 10 st cheesecake
Miso dulche the leche
- Lägg burken med den kondenserade mjölken i en kastrull. Täck med vatten och lite till. Det är viktigt att burken hela tiden är täckt med vatten. Fyll på med vatten om det kokar bort. Låt burken koka i två timmar.
- Låt sedan svalna något och öppna sedan och mixa i miso och risvinäger samt smaka upp med lite salt.
Yuzukräm
- Koka upp juicen och vispa i agar agar. Låt sjuda i minst 2 minuter.
- Lägg sedan i en bunke och ställ i kyl tills den är helt hård och har satt sig.
- Ta ut och mixa helt slät med mixer.
- Lägg sedan i spritspåse.
Montering
- Spritsa kola och yuzukräm över cheesecaken.
- Toppa med rostade sesamfrö.
Ingredienser
Recept för 10 personer
- 10 st San Sebastián Cheesecake artnr 34700
Miso dulche the leche
- 1 burk kondenserad mjölk 397 g artnr 1180
- 1 msk vit miso artnr 772
- 1 msk risvinäger artnr 111
- Laesösalt artn 21115
Yuzukräm
Produkter i Baskisk cheesecake med miso dulche the leche, læsøsalt, yuzukräm och rostad sesam
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”