Biff med kryddsmör

    Av Werners Gourmetservice

    Svetta schalottenlök och vitlök i en liten del av smöret. Tillsätt persilja och tomatpuré, rör om och rosta purén något. Tillsätt kryddorna och rör om väl. Blanda kryddblandningen med det mjuka smöret samt vinägern i en kitchen aid med vingen. Forma kryddsmöret till en rulle med bakplåtspapper. Servera på nystekt ryggbiff.

    Ingredienser

    • 500 g Ryggbiff i bit, rosastekt

    Kryddsmör

    • 400 g smör, mjukt
    • 50 g schalottenlök, fint hackad
    • 30 g vitlök, hackad
    • 30 g bladpersilja färsk, hackad
    • 40 g tomatpuré
    • 10 g oregano
    • 3 g chili espelette
    • 5 g curry madras
    • 10 g parikapulver
    • 10 g Tellicherrypeppar
    • 3 g cassonade
    • 1 dl Sherryvinäger