- Blanda ihop dressingen
- Blanda alla ingredienser till en fin sallad
Tips!
- Smaksätt en majonnäs med Srirashasås och toppa salladen med
- Marinera en biff (lövbiff, ryggbiff etc) i Soja vitlök chili och honung. Stek den, skiva och servera till salladen.
- Marinera tofu och knaperstek den, servera tillsammans med cashewnötter.
- Servera salladen med rå lax som är tunt skivad och slå även dressingen över den och några limeklyftor
Ingredienser
Dressing:
- 1 msk yuzujuice eller pressad lime
- 1 msk sesamolja mörkrostad, Risberg
- 1 tsk fisksås
- 4 msk soja, Sakura
- 1 msk ingefära, finriven
- 2 st vitlöksklyftor, finriven
- 250 g bönnudlar, tillagade enligt anvisning, Risberg
- 4 msk rostade sesamfrön
- 2 st salladslök, skivad
- 10 st sockerärtor, strimlade
- 2 st morot, strimlad
- 1 st röd chilifrukt, skivad
- 1 knippe koriander
Produkter i Bönnudelsallad
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”