- Blanda ihop ingredienserna till ponzusåsen i en skål.
- Salta och peppra eller pensla Ponzusås på köttet. Stek snabbt på alla sidor i varm panna. Lägg in i frysen och låt ligga ca 40 min
- Skiva köttet tunt, för hand eller på skärmaskin.
- Montering: Lägg ut köttet över hela tallriken. Lägg på de andra ingredienserna och avsluta med att ringla ponzusåsen. Ät med pinnar!
Ingredienser
- 300 g oxfilé eller annat fint nötkött
- 4 äggulor, råa eller confiterade
- 50 g Oscietra Caviar
- 1 st salladslök, skivad
- I knippe gräslök, hackad
- 120 g ponzusås
- 30 g mirin, risvin Mitsukan
- 10 g risvinäger Uchibori
- 20 g sudachi, Sicoly
- 10 g yuzujuice, Sicoly
- 70 g soja, Sakura
- 1 nypa bonitoflingor
Produkter i Brynt carpaccio med ponzusås, caviar och äggula
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”