- Rensa brysselkålen och dela dem på mitten.
- Blanda brysselkål med salt och låt dra i minst en timma men gärna tre.
- Häll av överbliven vätska och skölj hastigt kålen och låt rinna av ordentligt.
- Blanda kålen med skuren salladslök och kimchibas.
- Lägg i burk med tätslutande lock och låt stå i rumstemperatur i 3- 5 dagar för fermentering.
- Förvara därefter i kyl.
Ingredienser
- 500 g brysselkål
- 15 g salt
- 200 g kimchi marinad, Risberg
- 3 st vårlök, finskuren
- 1 msk ingefärspasta
- 2 msk fisksås
Produkter i Brysselkålskimchi
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”