4 portioner
Variera grönsaker med säsong. Perfekt som rätt eller tillbehör till grillat, ost eller kallskuret. Sötma, syra, och sälta med lyxig elegans!
- Koka bulgur och puylinser enligt förpackningen.
- Strimla eller hyvla schalottenlök, äpple, selleri och rotselleri.
- Rosta pistagenötterna.
- Blanda ihop alla ingredienser till en sallad.
- Smaksätt med flingsalt och fermenterad kampotpeppar.
Ingredienser
- 2 dl Bulgur, koka enligt förpackningen
- 1 dl Gröna linser, puy
- 4 msk olivolja, Arbequina
- 3 msk Äpplevinäger, WGS
- 2 st Schallottenlök, tunt hyvlad eller strimlad
- 1 st grönt äpple, tunt hyvlad eller strimlad
- 3 Selleristjälkar, tunt hyvlad eller strimlad
- 1 dl g Rotselleri, tunt hyvlad eller strimlad
- 4 msk pistagenötter, rostade
- Flingsalt och fermenterad kampotpeppar
Produkter i Bulgursallad med Werners smaker
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”