Burrata med tomat, olivolja och balsamvinäger

    Av Werners Gourmetservice

    Vår franska balsamvinäger som är lagrad på cognacsfat ger denna enkla servering extra djup och komplexitet. Servera gärna med en bit surdegsbröd eller lägg på pastan.

    1. Riv den frysta tomaten med ett rivjärn över burratan och ringla samt strö resterande ingredienser över.

    Ingredienser

    • 1 burrata
    • 1 tomat, fryst
    • 2 msk balsamvinäger, Bouteville
    • 2 msk olivolja  Arbequina
    • svart kampotpeppar
    • flingsalt, Läsö

    Produkter i Burrata med tomat, olivolja och balsamvinäger

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”