- Blanda alla torra ingredienser i en skål.
- Gnid in kycklingklubborna med olja och Garum Kyckling.
- Rulla dem sedan i kryddblandningen och massera in ordentligt. Låt dem marinera i ett par timmar, helst över natten.
- Lägg klubborna på ett galler med en plåt under. Ringla eller spraya lite olja över dem.
- Tillaga i varmluftsugn vid 220°C. Vänd på dem då och då tills de är genomstekta, vilket tar cirka 20 minuter.
Ingredienser
4 port
- 12 st kycklingben
- 1 dl vetemjöl
- 1 msk lökpulver
- 1 msk rökt paprikapulver
- 2 tsk tellicherrypeppar
- 2 tsk salt
- 1 tsk vitlökspulver
- 4 msk Garum Kyckling
- 2 msk rapsolja
Produkter i Chicken drumsticks med Garum Kyckling
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”