Chicken drumsticks med Garum Kyckling

    Av Werners Gourmetservice

    Dessa krispiga kycklingben får sin fylliga smak och krispiga skinn med hjälp av Garum Kyckling. Servera gärna med en krämig dressing eller smaksatt majonnäs.

    1. Blanda alla torra ingredienser i en skål.
    2. Gnid in kycklingklubborna med olja och Garum Kyckling.
    3. Rulla dem sedan i kryddblandningen och massera in ordentligt. Låt dem marinera i ett par timmar, helst över natten.
    4. Lägg klubborna på ett galler med en plåt under. Ringla eller spraya lite olja över dem.
    5. Tillaga i varmluftsugn vid 220°C. Vänd på dem då och då tills de är genomstekta, vilket tar cirka 20 minuter.

    Ingredienser

    4 port

    • 12 st kycklingben
    • 1 dl vetemjöl
    • 1 msk lökpulver
    • 1 msk rökt paprikapulver
    • 2 tsk tellicherrypeppar
    • 2 tsk salt
    • 1 tsk vitlökspulver
    • 4 msk Garum Kyckling
    • 2 msk rapsolja

    Produkter i Chicken drumsticks med Garum Kyckling

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”