- Smält chokladen i ett vattenbad med kokosoljan.
- Mixa tofun helt slät med honung och kakao.
- Vänd ihop tofun med chokladen och smaka upp med salt.
- Lägg i portionsglas- eller skålar och kyl i minst 2 timmar innan servering.
- Servera med gärna med apelsin och pistagenötter eller andra frukter och bär i säsong.
Ingredienser
Mousse:
- 110 g Valrhona choklad med minst 70% kakao, ex Guanaja 70% eller Komuntu 80%
- 1 msk kokosolja
- 350 g silktofu
- 2 msk honung eller annan sötning
- 1 msk kakao av god kvalitet
- 1 nypa salt
- 2 st blodapelsiner
- Citronmeliss
- Pistagenötter
Produkter i Chokladmousse på silktofu
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”