- Blanda gelatinet med vattnet och ställ åt sidan. Blanda jordgubbspurén med glukosen och hetta upp till ca 80⁰C. Rör ofta.
- Medan du värmer upp purén, hacka Valrhona Inspiration Jordgubb och värm försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn som när du smälter vit choklad. Om du värmer i mikron, ta ut skålen och rör i chokladen då och då så att den smälter jämnt och inte blir för varm.
- När purén är het, tillsätt det uppblötta gelatinet och rör om tills det smält och purén är slät.
- Häll lite av den heta purén över den smälta Valrhona Strawberry Inspiration-massan och mixa genast med stavmixer. Fortsätt att hälla över lite i taget och mixa tills du får en slät, rosa crème. Fortsätt att mixa och häll i den kalla grädden lite i taget.
Ingredienser
- 175 g jordubbspuré
- 8 g glukos
- 5 g gelatin
- 25 g vatten till gelatinet
- 270 g Valrhona Inspiration Jordgubb
- 330 g grädde