Crème på Valrhona Inspiration Jordgubb

    Av Valrhona

    En slät kräm med frisk jordgubbssmak att använda som fyllning i tårtor, på kex till afternoon tea, eller spritsa som dekoration på desserter, kakor och cup cakes.

    1. Blanda gelatinet med vattnet och ställ åt sidan. Blanda jordgubbspurén med glukosen och hetta upp till ca 80⁰C. Rör ofta.
    2. Medan du värmer upp purén, hacka Valrhona Inspiration Jordgubb och värm försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn som när du smälter vit choklad. Om du värmer i mikron, ta ut skålen och rör i chokladen då och då så att den smälter jämnt och inte blir för varm.
    3. När purén är het, tillsätt det uppblötta gelatinet och rör om tills det smält och purén är slät.
    4. Häll lite av den heta purén över den smälta Valrhona Strawberry Inspiration-massan och mixa genast med stavmixer. Fortsätt att hälla över lite i taget och mixa tills du får en slät, rosa crème. Fortsätt att mixa och häll i den kalla grädden lite i taget.

    Ingredienser

    • 175 g jordubbspuré
    • 8 g glukos
    • 5 g gelatin
    • 25 g vatten till gelatinet
    • 270 g Valrhona Inspiration Jordgubb
    • 330 g grädde