- Häll upp 500 g rostade mandlar på en plåt och lägg de i frysen 1h.
- Häll upp 200 g vit choklad och rosta på 170°C i cirka 5 min. Öppna ugnen, rör om och rosta ytterligare 5 min till en gyllene färg.
- Förbered Confit kit och häll i de kylda nötterna.
- Blanda de båda chokladerna, till sätt salt och häll upp i en spritspåse. Addera i en tunn stråle in i tunnan. Låt nötterna omfamnas av chokladen så att de blir jämnt täckta.
- Addera sedan den andra delen choklad med samma metod. Låt nötterna bli helt runda och släta.
Ingredienser
Förberedelser
- 500 g mandlar rostade
Rostning av choklad
- 200 g vit choklad Valrhona Opalys
Rostad choklad dragering
- 200 g rostad vit choklad Valrhona Opalys
- 200 g tempererad choklad Valrhona Opalys
- 20 g Laesösalt