- Krydda revbenen med salt. Lägg revbenen i en kastrull, tillsätt kryddorna och täck med vatten. Koka i 3 timmar tills köttet är mört. Lyft upp fläskköttet och lägg det i press över natt. Koka ihop buljongen. Sila och kyl ner.
- Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka ihop. Pensla de kokta revbenen med glacen och glacera köttet i 250 grader ca 10 minuter.
- Blanda ihop alla ingredienser till salladen.
Ingredienser
Revben
- 1,2 kg fläskrevben, knäckta
- salt
- 1 gul lök
- 3 nejlika
- 3 kryddpepparkorn
- 2 lagerblad
- vatten
Glace
- 3 msk Riven färsk ingefära
- ½ dl svartvinbärsgelé
- 2 msk honung
- 1 msk paprikapulver
- 1 röd chili, hackad
- 1 krm nymald svartpeppar
- 1 dl buljong
Kål- och äppelsallad
- 1 fänkål, tunt hyvlad
- 5 brysselkål, plockade blad
- 1 grönkål, riven i mindre bitar och blancherad
- 1 rödlök, strimlad
- 1 Ingrid Marie äpple, strimlad
- 3 msk Äpplemust Ingrid Marie
- 3 msk buljong från fläskkoket
- 3 mk schalottenlöksvinäger
- 1 msk Cassonade råsocker
- 1 krm Læsøsalt
- 1 krm Timutpeppar, nymald