Rökt paprika-majjo
- Blanda äggulor, senap, vinäger och vispa i druvkärnsoljan i en fin stråle.
 - Smaksätt med rökt paprikapulver, Cumeopeppar och salt.
 
Rostad chufa
- Häll ut mjöl och salt på en plåt. Rosta i 155°C i 20 min. Låt svalna.
 
Montering
- Grilla majskolvar.
 - Dela till lagom stora bitar.
 - Rulla majsen i majonnäsen och sedan chufamjölet.
 
Ingredienser
Rökt paprika-majjo
- 2 äggulor
 - 4 dl druvkärnsolja
 - 1 msk dijonsenap, Werners
 - 2 msk champagnevinäger
 - 1 tsk rökt paprikapulver
 - 2 krm chili espelette
 - Cumeopeppar
 - Läsösalt
 
Rostad chufa
- 200 g chufamjöl
 - 2 tsk salt
 
- Majskolvar, grillade