- Vänd kräftorna lätt i olja och lägg på kolgrill hastigt.
- Skiva svartrötter tunt och fritera dem gyllenbrunt.
- Majonnäs: Koka in schalottenlöken i vinäger och ställ kallt. Mixa sedan löken med äggula och droppa i oljan och kycklingfettet. Smaksätt med salt, peppar och kycklingskinn.
- Vid servering: Tillsätt havskräftsmör och frystorkad soya över tallriken.
Ingredienser
- 8 stora skalade rimmade havskräftstjärtar
- 1 msk rapsolja
- 4 st svartrötter
- 4 msk havskräftsmör
- frystorkad soya
Kycklingmajonnäs
- 1 msk finhackad schalottenlök
- 1 msk schalottenlöksvinäger
- 1 äggula
- 1 tsk dijonsenap
- 1 msk naturell olja
- 1 msk rostat kycklingfett
- salt och peppar
- 1 st rostad kycklingskinn