Metod
- Koka couscousen enligt anvisning och låt svalna.
- Hyvla grönsakerna fint med hjälp av en mandolin eller hacka i valfri storlek.
- Riv över citronzest, parmesanost, rucola och hackad dill.
- Blanda ihop vinägretten och vänd ner i salladen.
- Salta och peppra efter tycke och smak.
- Serveras som egen rätt, på buffén eller som tillbehör.
Ingredienser
- 3 dl stor couscous Moghrabieh
- 1 st broccoli
- ¼ st squash
- 0,5 st gurka
- 0,5 st fänkål
- 2 st selleristjälkar
- 100 g sockerärtor
- 2 st salladslök
- 1 st grön chili
- 40 g parmesanost
- 50 g rucola
- Ett knippe dill
- 0,5 st citron, zest
- 3 msk vit balsamvinäger, Werners Gourmetservice
- 3 msk olivolja, Arbequina
- Läsö havssalt
- Peppar
Produkter i Grön couscoussallad med Moghrabieh
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”