- Fräs finhackad lök och vitlök hastigt i liten del av olivoljan.
- Gå i med resterande ingredienser utom päron och pistage.
- Skala och tärna fint päron och tillsätt tillsammans med pistagenötter innan servering.
- Smaka av med salt och ev socker.
Vid servering
- Halstra anklevern i torr panna tills mörk och fin stekyta och krydda med salt och svartpeppar.
- Lägg en rejäl sked med vierge över den halstrade varma anklevern.
Ingredienser
4 portioner
- 4 st Anklever i portionsbit, Feyel
Vierge
- 1 st schalottenlök, finhackad
- 1 klyfta vitlök, finhackad
- 0,5 dl olivolja
- 2 msk brynt smör
- 0,5 dl päronvinäger
- 2 msk pistagenöt
- 0,5 tsk andalimanpeppar (krossad)
- 0,5 st päron av fast typ
Produkter i Halstrad anklever med päronvinägervierge och pistage
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”