- Koka nudlarna enligt anvisning.
- Värm oljan så den blir het. Häll den över vitlök och chiliflakes.
- Blanda sedan i jordnötssmör, soja och sesamolja.
- Vänd dressingen med nudlarna och blanda sedan i salladslök och jordnötter. Toppa med sesamfrön, koriander och chilioljan.
Ingredienser
- 400g breda risnudlar, Risberg
- 3 msk jordnötssmör
- 2 msk soja, Sakura
- 1 tsk mörk sesamolja, Risberg
- 1 tsk krossad vitlök, Risberg
- 1 tsk koreanska chiliflingor
- 3 msk olja, neutral
- 2 st salladslök, skivad
- 1 dl jordnötter, hackade
- 4 msk crispy chili in oil
- sesamfrön, rostade Risberg
- koriander
Produkter i Jordnötsnudlar
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”