Jordnötsnudlar

    Av Kristin Åhlander

    Veganska och glutenfria ”Peanut noodles”. Ät som de är eller tillsätt valfritt tillbehör, så som tofu, kyckling eller biff.

    1. Koka nudlarna enligt anvisning.
    2. Värm oljan så den blir het. Häll den över vitlök och chiliflakes.
    3. Blanda sedan i jordnötssmör, soja och sesamolja.
    4. Vänd dressingen med nudlarna och blanda sedan i salladslök och jordnötter. Toppa med sesamfrön, koriander och chilioljan.

    Ingredienser

    • 400g breda risnudlar, Risberg
    • 3 msk jordnötssmör
    • 2 msk soja, Sakura
    • 1 tsk mörk sesamolja, Risberg
    • 1 tsk krossad vitlök, Risberg
    • 1 tsk koreanska chiliflingor
    • 3 msk olja, neutral
    • 2 st salladslök, skivad
    • 1 dl jordnötter, hackade
    • 4 msk crispy chili in oil
    • sesamfrön, rostade Risberg
    • koriander

    Produkter i Jordnötsnudlar

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”