- Koka upp lag tillsammans med kimchimarinad, ingefära och verbenabär.
- Tillsätt äppelpuré och låt svalna.
- Skär sillen i fina bitar och blanda med lag och skivad lök.
- Låt stå 1-2 dagar för bästa smak.
Ingredienser
- 1 pkt inläggningssill (5-minuters)
Lag
- 4 dl 1-2-2 lag
- 4 msk kimchimarinad
- 5 cm ingefära, strimlad
- 15 st verbenabär, krossade
- 0,5 tsk salt
- 1,5 dl röd äppelpuré
- 2 st schalottenlök, skivad
Produkter i Kimchisill med rött äpple
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”