- Lägg vitlök, sesamfrön, chiliflingor och gräslök i en skål.
- Värm oljan i en kastrull och häll den heta oljan över vitlöksblandningen.
- Blanda därefter ner soja vinäger och salt.
- koka nudlar enligt anvisning.
- Strimla morot och gurka.
- Vänd dressingen med nudlar, morot, gurka och koriander.
Ingredienser
Chiliolja
- 2 tsk krossad vitlök, Risberg
- 4 msk rostade sesamfrön
- 2 msk koreanska chiliflingor
- 5 msk gräslök, hackad
- 5 msk olja, naturell smak
- 2 msk soja, Sakura
- 2 msk Chinkiangvinäger
- salt
- 300 g risnudlar, Risberg
- 1 dl morot, strimlad
- 1 dl gurka, strimlad
Produkter i Kinesiska chilinudlar
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”