Passionsfruktlag:
- Värm på och lös upp sockret i 1 del av passionsfruktspurén.
- Kyl.
- Blanda i resterande ingredienser. Låt stå och kall dra tills dagen efter.
- Sila av dag 2.
Montering:
- Häll 1/3 av passionsfruktslagen i ett kylt glas.
- Lägg i isbitar.
- Fyll upp med en ljus lager.
- Avsluta med några skivor lime.
Ingredienser
Passionsfruktlag:
- 150 g socker
- 50 g citrusjuice
- 300 g passionsfruktspuré
- 40 g Cointreau
- 40 g Tequila
- 1 g cubeb peppar
- 20 g ingefära
- 1 st citrongräs
- Saltad kant
- Is
- Ljus lager
- Lime
Produkter i Lageritas med passionsfruktspuré
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”