Lageritas med passionsfruktspuré

    Av Fredrik Borgskog

    Sommarens drink! Fräsch och uppfriskande med en trevlig ton av lager.

    Passionsfruktlag:

    1. Värm på och lös upp sockret i 1 del av passionsfruktspurén.
    2. Kyl.
    3. Blanda i resterande ingredienser. Låt stå och kall dra tills dagen efter.
    4. Sila av dag 2.

    Montering:

    1. Häll 1/3 av passionsfruktslagen i ett kylt glas.
    2. Lägg i isbitar.
    3. Fyll upp med en ljus lager.
    4. Avsluta med några skivor lime.

    Ingredienser

    Passionsfruktlag:
    • 150 g socker
    • 50 g citrusjuice
    • 300 g passionsfruktspuré
    • 40 g Cointreau
    • 40 g Tequila
    • 1 g cubeb peppar
    • 20 g ingefära
    • 1 st citrongräs
    Övrigt:
    • Saltad kant
    • Is
    • Ljus lager
    • Lime

    Produkter i Lageritas med passionsfruktspuré

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”