- Smält chokladen, temperera den om du vill ha ett finare resultat. Blanda i alla ingredienser till den smak du vill göra, och strö tillslut över granulatet låt stelna i rumstemperatur över natt.
- Skär upp i lagom stora bitar. Njut!
Ingredienser
Hallon
- 200 g inspiration hallon, Valrhona
- 100 g Ivoire 35%, Valrhona
- 1 näve lakrits ”Kärleksfull som du”, Svart af Hälsingborg
- 1 näve lakrits ”En nypa salt” Svart af Hälsingborg
- 1 näve pistagenötter, lätt rostade
- Lakritsgranulat hallondagerade för dekoration
Dulcey
- 300 g Dulcey 32%, Valrhona
- 1 näve lakrits ”En nypa salt” Svart af Hälsingborg
- 1 näve jordnötter, salta
- 1 näve Dulcey pärlor, Valrhona
- Salmiakdargerat granulat för dekoration
Caraibe
- 300 g Caraibe 66%, Valrhona
- 1 näve lakrits ”En nypa salt” Svart af Hälsingborg
- 1 näve jordnötter, salta
- 1 näve Caramelia pärlor, Valrhona
- Chokladmashmallows med P125