Mangosorbet:
- Koka upp vatten och vanilj.
- Blanda de torra ingredienserna och sedan ihop alla ingredienser i en kastrull.
- Stav mixa sedan allt.
- Sjud upp till 75°C.
- Kyl. Låt svälla i kyl.
- Kör i maskinen.
- Frys
Mango & myntakräm:
- Blanda ihop allt.
- Mixa med stavmixer.
- Låt svälla i kyl 15min.
- Mixa igen med stavmixer.
- Lägg på spritspåse.
Milkshake:
- Blanda ihop sorbet, yoghurt och rom.
- Spritsa sedan i med krämen.
- Vänd försiktigt runt krämen och dela upp i 4 st glas.
- Dekorera.
Ingredienser
Mangosorbet:
- 255 g vatten
- 1/2 st vaniljstång - urskrapad
- 150 g socker
- 50 g torrglykos
- 20 g dextrose
- 3 g procrema 5 bio
- 3 g natur emul
- 50 g citronjuice
- 450 g mangopuré
- 10 g mynta
- 250 g mangopuré
- 10 g gelcrem cold
- 50 g citronjuice
- 900 g mangosorbet
- 450 g yoghurt
- 40 g Rom
- Vit choklad sugrör
- Vit choklad dekor
- Mango bit
- Mynta blad
Produkter i Mango Milkshake
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”