Michelada kalamansi
- Blanda samtliga ingredienser utom öl och rör om.
Chilisalt
- Blanda samtliga ingredienser på en tallrik.
Vid servering
- Gnid kanten på glaset med lite kalamansipuré.
- Doppa glaset i chilisaltet och låt det torka till något.
Ingredienser
Michelada kalamansi
- 2 dl tomatjuice
- 1 dl kalamansipuré, Sicoly
- 1 msk sriracha
- 1 msk worcestershiresås
- 2 msk japansk soja, Sakura
- 1 tsk sellerisalt
- svartpeppar
Chilisalt
- 1 msk salt
- 1 msk gochugaru, koreanska chiliflingor
- 1 tsk sellerisalt
- ett par nypor socker
Vid servering
- 33 cl Ljust lageröl
- isbitar
- korianderblad
Produkter i Michelada med kalamansi
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”