Misokola med kalamansi

    Av Werners Gourmetservice

    Seg, syrlig och söt kola med aromatiska citrustoner. Gochugaru och miso ger en härlig fyllighet och lätt hetta.

    1. Väg upp samtliga ingredienser utom choklad i kastrull.
    2. Koka upp och mixa igenom med stavmixer.
    3. Koka till 121°C.
    4. Kyl botten på kastrullen hastigt.
    5. Smält chokladen och gå i med denna i kolan.
    6. Vänd ihop med slickepott.
    7. Gjut i ram med silikonmatta under.
    8. Låt svalna och sätta sig till dagen efter.
    9. Skär och doppa i choklad eller servera som den är.

    Ingredienser

    •  550 g vit choklad, Ivoire Valrhona
    • 380 g socker
    • 95 g smör
    • 135 g kalamansijuice, Sicoly
    • 2,5 g citronsyra
    • 50 g miso, ljus
    • 2 g gochugaru
    • 8 g apelsinzest

    Produkter i Misokola med kalamansi

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”