- Väg upp samtliga ingredienser utom choklad i kastrull.
- Koka upp och mixa igenom med stavmixer.
- Koka till 121°C.
- Kyl botten på kastrullen hastigt.
- Smält chokladen och gå i med denna i kolan.
- Vänd ihop med slickepott.
- Gjut i ram med silikonmatta under.
- Låt svalna och sätta sig till dagen efter.
- Skär och doppa i choklad eller servera som den är.
Ingredienser
- 550 g vit choklad, Ivoire Valrhona
- 380 g socker
- 95 g smör
- 135 g kalamansijuice, Sicoly
- 2,5 g citronsyra
- 50 g miso, ljus
- 2 g gochugaru
- 8 g apelsinzest
Produkter i Misokola med kalamansi
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”