- Mixa samtliga ingredienser till passionscrèmen i en kannmixer till en slät kräm.
- Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
- Sjud försiktigt upp kokosgrädden till 60°C.
- Smält i gelatinbladen, sila och blanda med yoghurten.
- Addera florsocker och yoghurtpulver.
- Varva med passionskrämen, gjut i form och frys.
- Blanda inspiration och kakaosmör, smält tillsammans till 40°C.
- Ta ut ur frysen och doppa i den smälta chokladen.
Ingredienser
Passionscrème
- 300 g passionsfruktspuré Sicoly
- 50 g citronpuré Sicoly
- 30 g gelcrem cold
Frozen yoghurt
- 2 st gelatinblad
- 200 g kokosgrädde
- 500 g turkisk yoghurt
- 50 g florsocker
- 10 g yoghurtpulver
Choklad till att doppa glassen i
- 500 g Valrhona Inspiration Passion
- 100 g Valrhona kakaosmör