Vispad tonka/vanilj pannacotta
- Koka upp första mängden havregrädde, gelesocker och vaniljstång, slå över chokladen mixa
- Mixa sedan i resterande havregrädde. plasta ytan och ställ i kyl över natten.
- Vispa upp till önskad konsistens.
Körsbärskräm
- Mixa samman alla ingredienserna.
Montering
- Fyll botten på veganska tarteskal med körsbärskräm.
- Fyll sedan på med vispad pannacotta.
- Dekorera med körsbärskräm och valfri ört.
Ingredienser
Vispad tonka/vanilj pannacotta
- 173 g havregrädde
- 69 g gelésocker
- 1 stång tahitivanilj
- 230 g Amatika vit 35 %, Valrhona
- 29 g havregrädde
Körsbärskräm
- 150 g körsbärspuré, Sicoly
- 150 g maraschino körsbär, endast bären
- 57 g florsocker
- 18 g gelcrem cold, Sosa
Produkter i Vegansk tarte med körsbär och tonkaböna
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”