- Blanda 100 g strösocker med pektin i en bunke.
- Värm svartvinbärspurén till 40°C, strö i pektinsockret under omrörning.
- Koka i 2-3 min.
- Strö i resterande strösocker i 3 omgångar och koka till därefter till 106°C.
- Tag kastrullen från värmen, tillsätt citronsyra och rör om.
- Häll marmeladen i en ram som är 10 mm hög, låt svalna och stelna i rumstemp till dagen efter
- Skär marmeladen i tärningar och vänd i socker.
Ingredienser
Paté de fruit
- 820 g svartvinbärspuré, Sicoly
- 200 g yuzupuré, Sicoly
- 30 g pektin, jaune slow, Sosa
- 100 g socker
- 1115 g socker
- 18 g citronsyra
Produkter i Pate de fruit på svartvinbär och yuzu
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”