Peking bao buns med ankrillete och hoisinsås

    Av Werners Gourmetservice

    Med inspiration från pekingankan bjuder denna bao buns på en kryddig och mustig smakupplevelse. Snabblagad fastfood när den är som bäst!

    1. Värm ankrilletten ihop med five spice.
    2. Montera i brödet 1 msk hoisinsås, en sked ankrillettes, några gurkskivor, lite ingefära och strö lite salladslök och sesamfrön över. Ät omedelbuns!

    Ingredienser

    • 200 g ankrillette, Selectos de Castilla
    • 1 tsk five spice, Risberg
    • 4 st bao buns, ångade
    • 4 msk hoisinsås
    • 1 dl picklad gurka
    • 2 msk riven eller finstrimlad ingefära
    • salladslök
    • rostade sesamfrön, Risberg

    Produkter i Peking bao buns med ankrillete och hoisinsås

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”