Peppar- och citrussill

    Av Kristin Åhlander

    1. Rosta pepparkornen i torr stekpanna. Häll på lite vatten och koka 1 min. Låt svalna.
    2. Skiva morot och selleri.
    3. Blanda alla ingredienser och låt stå minst ett dygn.

    Ingredienser

    • 2 dl 123 lag
    • 20 st kampotpeppar röd
    • 20 st kampotpeppar vit
    • 20 st kampotpeppar svart
    • 6 st kryddpeppar
    • 2 msk kalamansivinäger
    • 2 st schalottenlök
    • 1 st selleristjälk
    • 1 st morot
    • citron och lime i skivor
    • 1 paket 5-minuters sill

    Produkter i Peppar- och citrussill

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”