- Rosta pepparkornen i torr stekpanna. Häll på lite vatten och koka 1 min. Låt svalna.
- Skiva morot och selleri.
- Blanda alla ingredienser och låt stå minst ett dygn.
Ingredienser
- 2 dl 123 lag
- 20 st kampotpeppar röd
- 20 st kampotpeppar vit
- 20 st kampotpeppar svart
- 6 st kryddpeppar
- 2 msk kalamansivinäger
- 2 st schalottenlök
- 1 st selleristjälk
- 1 st morot
- citron och lime i skivor
- 1 paket 5-minuters sill
Produkter i Peppar- och citrussill
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”