Pepparmajonnäs med Garum Nötkött

    Av Werners Gourmetservice

    En mustig och fyllig majonnäs som passar till det mesta. Med Garum Nötkött får du en djupare smak med mycket umami. En riktig stjärna till grillbuffén.

    1. Blanda äggulor, senap, vinäger i en skål.
    2. Vispa i druvkärnsoljan i en fin stråle.
    3. Smaksätt med Garum Nötkött, mortlad tellicherrypeppar och salt.

    Ingredienser

    • 2 st ägggulor
    • 4 dl druvkärnsolja eller annan neutral olja
    • 1 msk dijonsenap, Werners
    • 2 msk champagnevinäger
    • 1 msk Garum Nötkött
    • 2 msk tellicherrysvartpeppar
    • 1 krm salt

    Produkter i Pepparmajonnäs med Garum Nötkött

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”