- Botten: Smält smör, vispa ägg och socker, blanda samman ingredienserna. Blir en plåt 60×40 cm. Bakas i 200°C i ca 7-9 minuter.
- Ganache: Värm osten ljummen i micron, koka upp grädden, glykosen och slå över chokladen. Blanda ner osten och mixa den slät.
- Chokladsås: Dela bottnarna i fyra delar, pensla på såsen och lägg samman med ganachen. Dekorera med bär efter fantasi och säsong.
Ingredienser
Botten
- 226 g smält smör
- 510 g socker
- 374 g ägg
- 8 g bakpulver
- 70 g kakao
- 5 g salt
- 2 g limerasp
Ganache
- 415 g Philadelphiaost
- 500 g Caraibe 66%, Valrhona
- 70 g glykos, Sosa
- 115 g grädde
Chokladsås
- 100 g grädde
- 20 g vatten
- 20 g choklad
- 20 g socker