Pralin med Amatika vit, mandarin, mandel och kanel, VEGANSK

    Av Lisa Dagnäs

    Ljuvlig pralin som är växtbaserad. Härliga smaker som mandarin, mandel och kanel som harmonierar med den söta vita chokladen Amatika vit 35%. Receptet är framtaget av Lisa Dagnäs, Svenska Konditorlandslaget.

    Mandaringanache

    1. Koka upp mandarin pure, trimolin, kanel och vanilj, sätt plast på ytan och låt stå 1 h.
    2. Koka upp igen och häll sedan över chokladen och mixa slät. Avsluta sedan med rom och mixa igen.

    Mandelpraliné

    1. Smält chokladen och kakaosmöret. gå i med de övriga ingredienserna och blanda.
    2. Låt svalna något innan dem fylls i pralinerna.

     

    Ingredienser

    Mandaringanache

    • 228 g mandarinpure
    • 110 g trimolin
    • 2 st stänger ceylonkanel
    • 2 st stänger Tahitivanilj
    • 615 g Amatika vit 35%, Valrhona
    • 35 g rom

    Mandelpraliné

    • 150 g mandelpraliné, Valrhona
    • 70 g Amatika vit 35%, Valrhona
    • 30 g kakaosmör
    • 3 g salt
    Pralinskal
    • 300 g Amatika vit 35%, Valrhona
    • Kakaosmör orange, Valrhona
    • Guldpulver

    Produkter i Pralin med Amatika vit, mandarin, mandel och kanel, VEGANSK

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”