Mandaringanache
- Koka upp mandarin pure, trimolin, kanel och vanilj, sätt plast på ytan och låt stå 1 h.
- Koka upp igen och häll sedan över chokladen och mixa slät. Avsluta sedan med rom och mixa igen.
Mandelpraliné
- Smält chokladen och kakaosmöret. gå i med de övriga ingredienserna och blanda.
- Låt svalna något innan dem fylls i pralinerna.
Ingredienser
Mandaringanache
- 228 g mandarinpure
- 110 g trimolin
- 2 st stänger ceylonkanel
- 2 st stänger Tahitivanilj
- 615 g Amatika vit 35%, Valrhona
- 35 g rom
Mandelpraliné
- 150 g mandelpraliné, Valrhona
- 70 g Amatika vit 35%, Valrhona
- 30 g kakaosmör
- 3 g salt
- 300 g Amatika vit 35%, Valrhona
- Kakaosmör orange, Valrhona
- Guldpulver
Produkter i Pralin med Amatika vit, mandarin, mandel och kanel, VEGANSK
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”