Sallad på grillad majs & mango med cajunkrydda och rostad majs

    Av Werners Gourmetservice

    Smakrik sallad på grillad majs, söt mango och het cajunkrydda. Perfekt tillbehör till grillat.

    1. Vänd majsen i cajunkrydda och pensla med olivolja.
    2. Grilla snabbt på grill tills majsen får fin färg.
    3. Skär av majsen från kolven och lägg i en bunke.
    4. Tärna mangon och vänd ned med majsen.
    5. Vänd i salladslök, smaka upp salladen med champagnevinäger, olivolja och salt.
    6. Lägg i skål och toppa med smörgåskrasse och crispy corn.

    Ingredienser

    • 4 st majskolvar, förkokta
    • 1 msk Werners cajunkrydda
    • 1 st mango
    • 2 msk olivolja
    • 1 msk champagnevinäger
    • 2 msk salladslök, skivad
    • Laesö salt
    • ½ ask smörgåskrasse
    • 1 dl crispy corn, krossad