Sesamnudlar

    Av Kristin Åhlander

    Soba nudlar med smak av sesam dill och citron. Lite skandinaviska smaker som möter asien. Här har vi toppat rätten med pancetta men du kan äta som den är eller ha valfritt protein till.

    1. Koka nudlarna enligt anvisning.
    2. Mixa ihop övriga ingredienser till en dressing och vänd i nudlarna.
    3. Dela dillen och vänd i.

    Ingredienser

    • 1 pkt sobanudlar, Risberg (250g)
    • 3 msk soja, Sakura
    • 2 msk tahini
    • 1 msk risvinäger, Risberg
    • 1 msk citron, juicen och lite av skalet
    • 1 tsk sesamolja, mörk Risberg
    • 1 vitlök
    • 3 msk rostade sesamfrön, Risberg
    • dill
    • ev. topping t.ex pancetta, tofu, kyckling, räkor

    Produkter i Sesamnudlar

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”