4 portioner
Vegansk rätt som kan serveras som förrätt eller som tillbehör.
- Dela försiktigt upp silkestofun på varje tallrik.
- Lägg sedan på avokado, mango och nötter.
- Häll försiktigt mangovinäger och fisksås på varje portion och toppa med gräslök och rostade sesamfrön
Ingredienser
- 1 frp silkestofu, Risberg
- 1 dl mango i bit, smått tärnad
- 1 Avokado, smått tärnad
- 4 msk Cashewnötter, rostade och hackade
- 1 msk mangovinäger
- 3 msk Vegansk Fisksås
- 4 msk Gräslök, hackad
- 2 msk rostade sesamfrön, Risberg
Produkter i Silkestofu med mango och vegansk fisksås
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”