- Värm buljongen och smaksätt med goshujang (efter önskad styrka) och soja – tillsätt risvinägern det allra sista innan servering.
- Fräs på svampen i en het panna så den får lite färg, salta.
- Stek äggen i olja och sesamolja, strö över lite salt och sesamfrön.
- Koka nudlarna enligt instruktioner – oftast bara någon minut i kokande vatten för Udon- nudlar.
- Strimla nori och morot och skiva salladslöken. Skölj och plocka koriandern.
- Lägg samman allt i skålar och slå på den heta buljongen – njut!
Ingredienser
Buljong:
- 1,5 l Spicy ramenbuljong
- 1–2 tsk goshujang
- 1 dl ljus soja
- 0,5 dl risvinäger
- 500 g svamp – t.ex. champinjoner, Shimay, shitake eller ostronskivling
- Olja
- Salt
- 200 g kimchi
- 4 portioner udon nudlar
- 4 st ägg
- 2 msk olja
- 1 tsk sesamolja
- 1 msk sesamfrön
- 2 noriark – strimlade
- 1 morot - finstrimlad
- 1 knippe salladslök
- 1 kruka koriander
Produkter i Spicy ramen med kimchi, svamp, sesamstekta ägg och udonnudlar
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”